https

PROTECTIA DATELOR PERSONALE


NE ANGAJAM SA ASIGURAM SECURITATEA INFORMATIILOR DUMNEAVOASTRA. PENTRU A OPRI ACCESUL NEAUTORIZAT SAU DEZVALUIREA ACESTORA, AM REGLEMENTAT PROCEDURI ELECTRONICE SI MANAGERIALE PENTRU PASTRAREA SI SECURIZAREA INFORMATIILOR COLECTATE ONLINE.Vizitand www.dellaconte.com, Clientul accepta si isi da consimtamantul pentru practicile descrise in Politica de Confidentialitate si in Termenii si Conditii.
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.
Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe dellaconte.com, va primi comunicari comerciale din partea dellaconte.com doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.
Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. DELLACONTE.COM va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, elefant.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe DELLACONTE.COM, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.
Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date DELLACONTE.COM a si cu utilizarea si prelucrarea de catre elefant.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata .
Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, PRIN EMAIL, semnate si datate, inaintata catre DELLACONTE.COM.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.
In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre dellaconte.com si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.
dellaconte.com nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe DELLACONTE.COM pentru niciun fel de prejudiciu. 

SECURITATEA WEBSITE-ULUI
Pentru a ne asigura ca experienta dumneavoastra de shopping este sigura, simpla si securizata, DELLACONTE foloseste tehnologia Secure Socket Layer (SSL). Aceasta codifica si protejeaza datele pe care ni le transmiteti prin intermediul internetului. Daca SSL este activat, atunci Clientul va vedea un lacat in partea superioara a browser-ului, pe care puteti da click pentru gasirea informatiilor despre certificatul digital de inregistrare SSL.
Puteti de asemenea observa acest aspect la campul de locatie (URL) din partea superioara a browser-ului, care incepe cu 'https:' in loc de obisnuitul 'http:'. Aceasta inseamna ca va aflati in modul Securizat.
ANGAJAMENT
Respectam cu strictete dreptul la confidentialitate al vizitatorilor online si recunoastem importanta protejarii informatiilor personale ale Clientului.
DELLACONTE colecteaza informatii personale in mai multe moduri atunci cand Clientul emite o comanda sau se inregistreaza pentru un serviciu oferit de catre DELLACONTE Datele vor fi folosite conform scopurilor agreate si doar in urma consimtamantului Clientului. Inregistrandu-va sau emitand o comanda pe www. dellaconte.com, consimtiti sa vi se preia datele personale. (Dupa cum este precizat si descris in POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si TERMENI SI CONDITII)
Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale utilizatorului persoanelor neautorizate si sa le folosim exclusiv pentru stabilirea contactului cu clientii si pentru informarea lor despre anumite aspecte referitoare la functiile website-ului si oferte. Vom lua masuri pentru a ne asigura ca si colaboratorii de afaceri carora li se transfera orice date vor oferi de asemenea protectia informatiilor personale.
DELLACONTE nu va face intentionat dezvaluiri fara permisiunea dumneavoastra (si se vor lua toate masurile rezonabile sa se stopeze dezvaluirile accidentale) in ceea ce priveste orice informatie personala oferita in timp ce vizitati acest website, cu excepria situatiei in care ne sunt obligatoriu cerute si permise de legile, regulile sau reglementarile aplicabile;
DELLACONTE are implementate standarde general acceptate de tehnologie si securitate a operatiunilor, menite sa protejeze informatiile personal identificabile de pierderi, utilizare eronata, degradare sau distrugere.
Introducand informatii pe website, sunteti de acord cu folosirea lor de catre DELLACONTE asa cum se descrie in rubricile POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si TERMENI SI CONDITII.