CUM CUMPĂR ?

CUM CUMPĂR DE PE DELLACONTE.COM


DELLACONTE dorește să prezinte o imagine vie a produsului, susținută de imagini mari din unghiuri multiple, o viziune simplă, clară, care este focalizată pe produs și ceea ce poate face acesta pentru Client, un serviciu profesional însă prietenos pentru o experiență personalizată, cu procesare rapidă a comenzii.

CREAREA UNUI CONT DELLACONTE

Prin crearea unui cont pe dellaconte.com, veți beneficia de următoarele:
Cerere de returnare sau modificare, direct din contul dvs.
Accesarea Listei de Articole Preferate.
Salvarea adresei pentru un proces mai rapid de cumpărare.
Managementul detaliilor de cont, istoricul comenzilor, preferințele de abonare prin e-mail și status-ul comenzilor.

PAROLA UITATĂ


             În cazul în care v-ați uitat parola, urmați instrucțiunile ce apar pe pagina de conectare la Cont.

DESPRE COMENZI


În acest moment livrăm doar pe teritoriul României. Toate comenzile sunt trimise prin curierul rapid Sameday.
Costul de livrare este de 20 lei prin Curierat Sameday, 15 lei in Lockere Sameday, GRATUIT la comenzile de minim 300 lei.
Unele produse voluminoase pot implica costuri de transport suplimentare; în acest caz, Clientul va fi notificat despre situație în timpul procesării comenzii.
DELLACONTE acoperă costurile pentru transportul din depozitul său la adresa livrării, cât și asigurarea mărfii și orice costuri pentru documentele suplimentare.


DELLACONTE nu va fi responsabil pentru întârzieri în transporturi cauzate de condițiile meteorologice sau orice alte împrejurări ce depășesc controlul DELLACONTE.

Odată ce ați găsit un articol pe care doriți să îl cumpărați, folosiți butonul ‘ADAUGĂ ÎN COȘ.
Puteți revizualiza articolele din coșul de cumpărături selectând link-ul COȘUL MEU DE CUMPĂRĂTURI, găsit în partea superioară a paginii. Aveți totodată posibilitatea de a adăuga produsele la lista dvs. de Articole Preferate, lista dvs. Compară sau de folosi link-ul ‘ȘTERGE’ pentru a elimina articolele din coșul de cumpărături.
Prin selectarea butonului ‘CONFIRMARE COMANDĂ” veți putea finaliza procedura de cumpărare.
Toate comenzile sunt conform acceptării și disponibilității.

Toate informaţiile de pe Website au scop informativ, ele nefăcând obiectul unui Contract Comercial, până în momentul lansării şi confirmării unei comenzi.
După plasarea unei comenzi pe Website, vă vom trimite un email de înştiinţare referitor la recepţia comenzii dumneavoastră. Acceptarea comenzii vă va fi adusă la cunoștinţă prin email sub forma Confirmării Comenzii. Contractul dintre Dellaconte şi cumpărător devine valabil în momentul expedierii Confirmării Comenzii şi face referire strict la Produsele confirmate. Este posibil ca unele culori să prezinte diferenţe de nuanţă între produsul efectiv şi imaginea acestuia pe site. Aceste diferenţe pot apărea ca urmare a prelucrării sau a monitorului folosit.

Disponibilitatea Produsului
Odată ce comanda este procesată de Departmentul Comenzi, DELLACONTE își rezervă dreptul să reconfirme disponibilitatea mărfurilor, să verifice validitatea tranzacției și să verifice fișa clientului DELLACONTE.COM. Clienții vor fi informați dacă, dintr-un anumit motiv, articolul comandat nu este disponibil sau comanda nu poate fi procesată conform solicitării.

CUM ȘTIU DACĂ MI-A FOST PLASATĂ COMANDA?

După cumpărare, Clientul va primi un e-mail de confirmare al comenzii și ulterior un e-mail de confirmare a transportului.
În rarisima eventualitate în care oricare dintre articolele comandate nu sunt disponibile, Clientul va fi înștiințat prin e-mail de către echipa Relații Clienți.
DELLACONTE asigură începerea livrării în 7 zile lucrătoare. Aceasta înseamnă că pachetul comandat are un termen de 1- 7 zile lucrătoare – timp în care este pregătit pentru livrare. Termenii estimați ai timpului de livrare sunt folosiți doar orientativ și încep de la data lansării comenzii.
DELLACONTE.COM nu este responsabil pentru întârzierile cauzate de aglomerările de la serviciile poștale.
După ce comanda dumneavoastră a fost plasată, nu mai puteți combina comenzile sau adaugă articole.
Odată ce comanda dumneavoastră a fost trimisă, veți primi un e-mail de confirmare cu detaliile de transport și numărul de urmărire al comenzii.

DELLACONTE procesează și expediază comenzile în timpul orelor de lucru (Luni-Vineri de la 10.30 la 17:00 (GMT +2 ore), exclusiv sărbătorile – în cazul în care DELLACONTE nu face livrări, DELLACONTE va anunța prin e-mail și pe site-ul nostru, www.dellaconte.com.

ÎMI POT CONTRAMANDA|ANULA COMANDĂ?
Se acceptă contramandări, pentru orice motiv, până în momentul când comanda Clientului a fost procesată. După acest punct nu veți mai putea contramanda comanda, însă o puteți returna. Pentru mai multe informații legate de retur , accesați secțiunea POLITICĂ DE RETUR.

Coşul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii Produse