CUM CUMPAR ?

CUM CUMPAR DE PE DELLACONTE.COM


DELLACONTE  doreste sa prezinte o imagine vie a produsului, sustinuta de imagini mari din unghiuri multiple, o viziune simpla, clara, care este focalizata pe produs si ceea ce poate face acesta pentru Client, un serviciu profesional insa prietenos pentru o experienta  personalizata, cu procesare rapida a comenzii.

CREAREA UNUI CONT DELLACONTE

Prin crearea unui cont pe dellaconte.com , veti beneficia de urmatoarele:
        Cerere de returnare sau modificare, direct din contul dvs.
        Accesarea Listei de Articole Preferate
        Salvarea adresei  pentru un proces mai rapid de cumparare
        Managementul detaliilor de cont, istoricul comenzilor, preferintele de abonare prin e-mail si statusul comenzilor.

PAROLA UITATA
             In cazul in care v-ati uitat parola, urmati instructiunile ce apar pe pagina de conectare la cont.

DESPRE COMENZI
In acest moment livram doar pe teritoriul Romaniei. Toate comenziile sunt trimise prin SAMEDAY CURIER.
Costul de livrare este GRATUIT.
Unele produse voluminoase pot implica costuri de transport suplimentare; in acest caz, Clientul va fi notificat despre situatie in timpul procesarii comenzii.
DELLACONTE acopera costurile pentru transportul din depozitul sau la adresa livrarii, cat si asigurarea marfii si orice costuri pentru documentele suplimentare.


DELLACONTE nu va fi responsabil pentru intarzieri in transporturi cauzate de conditiile meteorologice sau orice alte imprejurari ce depasesc controlul DELLACONTE.


Odata ce ati  gasit un articol pe care doriti sa il cumparati, folositi butonul ‘ADAUGA IN COS.
Puteti revizualiza articolele din cosul de cumparaturi selectand link-ul COSUL MEU DE CUMPARATURI, gasit in partea superioara a paginii. Aveti totodata posibilitatea de a adauga produsele la lista dvs. de Articole Preferate, lista dvs. Compara sau de folosi link-ul ‘STERGE’ pentru a elimina articolele din cosul de cumparaturi.
Prin selectarea butonului  ‘CONFIRMARE COMANDA” veti putea finaliza procedura de cumparare.
Toate comenzile sunt conform acceptarii si disponibilitatii.

Toate informaţiile de pe Website au scop informativ, ele nefăcând obiectul unui Contract Comercial, până în momentul lansării şi confirmării unei comenzi. 
După plasarea unei comenzi pe Website, vă vom trimite un email de înştiinţare referitor la recepţia comenzii dumneavoastră. Acceptarea comenzii vă va fi adusă la cunostinţă prin email sub forma Confirmării Comenzii. Contractul dintre Dellaconte şi cumpărător devine valabil în momentul expedierii Confirmării Comenzii şi face referire strict la Produsele confirmate. Este posibil ca unele culori să prezinte diferenţe de nuanţă între produsul efectiv şi imaginea acestuia pe site. Aceste diferenţe pot apărea ca urmare a prelucrării sau a monitorului folosit.

Disponibilitatea Produsului
Odata ce comanda este procesata de Departmentul Comenzi, DELLACONTE isi rezerva dreptul sa reconfirme disponibilitatea marfurilor, sa verifice validitatea tranzactiei si sa verifice fisa clientului DELLACONTE.COM. Clientii vor fi informati daca, dintr-un anumit motiv, articolul comandat nu este disponibil sau comanda nu poate fi procesata conform solicitarii.

CUM STIU DACA MI-A FOST PLASATA COMANDA?
Dupa cumparare, Clientul va primi un e-mail de confirmare al comenzii si ulterior un e-mail de confirmare a transportului.
In rarisima eventualitate in care oricare dintre articolele comandate nu sunt disponibile, Clientul va fi instiintat prin e-mail de catre echipa Relatii Clienti.
DELLACONTE asigura inceperea livrarii in 7 zile lucratoare. Aceasta inseamna ca pachetul comandat are un termen de 1- 7 zile lucratoare – timp in care este pregatit pentru livrare.Termenii estimati ai timpului de livrare sunt folositi doar orientativ si incep de la data lansarii comenzii.
DELLACONTE.COM nu este responsabil pentru intarzierile cauzate de aglomerarile de la serviciile postale.
Dupa ce comanda dumneavoastra a fost plasata, nu mai puteti combina comenziile sau adauga articole.
Odata ce comanda dumneavoastra a fost trimisa, veti primi un e-mail de confirmare cu detaliile de transport si numarul de urmarire al comenzii.

DELLACONTE proceseaza si expediaza comenzile in timpul orelor de lucru (Luni-Vineri de la 10.30 am la 17:00 pm (GMT +2 ore), exclusiv sarbatorile – in cazul in care DELLACONTE nu face livrari, DELLACONTE va anunta prin e-mail si pe site-ul VST, www.dellaconte.com

IMI POT CONTRAMANDA|ANULA COMANDA?
Se accepta contramandari, pentru orice motiv, pana in momentul cand comanda Clientului a fost procesata. Dupa acest punct nu veti mai putea contramanda comanda, insa o puteti returna. Pentru mai multe informatii legate de retururi , accesati sectiunea POLITICA DE RETUR.

Navigare

Coşul Meu

Close

Wishlist

Close
Viewed

Vizionate Recent

Close

Quickview

Close

Categorii Produse