Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

1. INTRODUCERE
Prezentul document (împreună cu orice alte documente menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care reglementează utilizarea acestui site web
(www.dellaconte.com) şi achiziţionarea de produse prin intermediul acestuia (în continuare, „Termenii”). Vă rugăm să citiţi în întregime aceşti termeni, Politica noastră referitoare la cookie-uri şi Politica noastră de confidenţialitate (în continuare, „Politicile privind protecţia datelor”) , înainte de a utiliza acest site web. Prin utilizarea acestui site web sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, vă exprimaţi consimţământul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni şi al politicilor privind protecţia datelor. În cazul în care nu sunteţi de acord cu toţi termenii şi cu toate politicile privind protecţia datelor, nu utilizaţi acest site web. Prezenţii termeni ar putea fi modificaţi. Aveţi responsabilitatea de ai revedea în mod regulat, întrucât aplicabili vor fi termenii în vigoare în momentul oficializării contractului relevant (definit mai jos) sau în momentul utilizării acestui site web. Dacă aveţi orice întrebări cu privire la termeni sau la politicile privind protecţia datelor, ne puteţi contacta utilizând formularul de contact. Navigarea pe site-ul dellaconte.com urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea informatiei din intreaga categoria Asistenta cat si a Termenilor si Conditiilor – de catre orice Client. Dellaconte.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre DELLACONTE.COM si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.
2. DATELE NOASTRE
Site-ul www.dellaconte.com, denumit in continuare “dellaconte.com”, este detinut si administrat de societatea ART PEL DIFUSION SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO31555532, inregistrata la Registrul Comertului J5/670/2013 , cu capital social in valoare de 200 Lei. si cu sediul in SÂNTANDREI, Str. SÂNTANDREI, Nr. 180, Bl. B4, Et. 3, Ap. 14, județ BIHOR.Tel.:  0740235635.; E-mail:  [email protected].
3. DATELE DVS. ŞI VIZITELE PE ACEASTĂ PAGINĂ WEB
Informaţiile sau datele personale pe care ni le puneţi la dispoziţie vor fi tratate conform politicilor privind protecţia datelor. Prin utilizarea acestui site web vă exprimaţi acordul cu privire la procesarea acestor informaţii şi date şi declaraţi că toate informaţiile sau datele pe care ni le-aţi pus la dispoziţie sunt adevărate şi corecte.
4. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB
Prin utilizarea acestui site web şi/sau prin plasarea oricărei comenzi prin intermediul acestuia, vă luaţi următoarele angajamente: 1. Să utilizaţi site-ul web exclusiv pentru a solicita informaţii sau a plasa comenzi în conformitate cu legea. 2. Să nu plasaţi comenzi false sau frauduloase. În cazul în care avem motive rezonabile să credem că a fost plasată o astfel de comandă, vom avea dreptul să anulăm comanda şi să informăm autorităţile competente. 3. Să ne puneţi la dispoziţie adresa de e-mail, adresa poştală şi/sau alte informaţii de contact corecte şi exacte. De asemenea, sunteţi de acord să utilizăm aceste informaţii pentru a vă contacta în cazul în care acest lucru se dovedeşte necesar (a se vedea Politica noastră de confidenţialitate). 
În cazul în care nu ne oferiţi toate informaţiile de care avem nevoie, este posibil să nu putem finaliza comanda Dvs. Prin plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului nostru web, garantaţi că aveţi cel puţin 18 ani şi că sunteţi apt din punct de vedere legal să încheiaţi contracte cu caracter obligatoriu.
5. ACHIZIŢIONAREA DE PRODUSE ÎN CALITATE DE VIZITATOR
Funcţionalitatea de a achiziţiona produse în calitate de vizitator este disponibilă, de asemenea, pe site-ul web. În cadrul acestui tip de achiziţie, vi se vor solicita doar datele esenţiale pentru procesarea comenzii Dvs. La finalizarea procesului de achiziţie, vi se va oferi posibilitatea de a vă înregistra ca utilizator sau de a continua ca utilizator neînregistrat.
6. DISPONIBILITATEA SERVICIILOR
Articolele oferite pe acest site web sunt disponibile pentru a fi expediate exclusiv pe teritoriul României.
7. CUM SE ÎNTOCMEŞTE CONTRACTUL
Informaţiile stabilite în prezenţii termeni şi datele cuprinse pe acest site web nu constituie o ofertă de vânzare, ci mai degrabă o invitaţie. Între Dvs. şi noi nu va exista niciun contract cu privire la niciun produs până în momentul în care comanda Dvs. a fost acceptată în mod expres de către noi. 
După aceea, veţi primi un e-mail de la noi, prin care vă vom confirma primirea comenzii Dvs. („Confirmarea comenzii”). Vă rugăm să reţineţi că acest lucru nu înseamnă că a fost acceptată comanda Dvs., întrucât aceasta constituie oferta Dvs. adresată nouă de a cumpăra unul sau mai multe produse de la noi. Toate comenzile trebuie să fie acceptate de către noi, şi vă vom confirma acceptarea acestora, trimiţându-vă un e-mail prin care vă vom confirma faptul că produsul este în curs de expediere („Confirmarea expedierii”). Contractul privind achiziţionarea unui produs încheiat între noi („Contractul”) va fi întocmit doar în momentul în care vă vom trimite Confirmarea expedierii. Contractul va face referire exclusiv la produsele enumerate în Confirmarea expedierii. Nu vom fi obligaţi să livrăm niciun alt produs care ar fi putut face parte din comanda Dvs., până când expedierea respectivului produs nu a fost confirmată într-o nouă Confirmare a expedierii.
8. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
Toate comenzile pentru produse depind de disponibilitatea acestora. În această privinţă, în caz de dificultăţi legate de livrare sau pe motiv că produsele nu se mai află în stoc, ne rezervăm dreptul de a vă oferi informaţii despre produse înlocuitoare de o calitate şi o valoare egală sau superioară, pe care le puteţi comanda. 
9. REFUZUL DE A PROCESA O COMANDĂ 
Ne rezervăm dreptul de a înlătura orice produs de pe acest site web în orice moment şi/sau de a înlătura sau modifica orice materiale sau conţinuturi de pe acest site web. Deşi vom depune toate eforturile posibile pentru a procesa întotdeauna toate comenzile, este posibil să existe circumstanţe excepţionale care să însemne că este posibil să fim nevoiţi să refuzăm procesarea unei comenzi după ce v-am trimis o Confirmare a comenzii. Ne rezervăm dreptul de a face acest lucru în orice moment. Nu vom fi răspunzători în faţa Dvs. sau a oricărei terţe părţi pe motiv că am înlăturat orice produse de pe acest site web, că am înlăturat sau modificat orice materiale sau conţinuturi de pe acest site web sau că nu am procesat o comandă după ce v-am trimis Confirmarea comenzii.
10. LIVRAREA
Ne vom strădui să onorăm comanda Dvs. pentru produsul (produsele) enumerat(e) în Confirmarea expedierii până la data stabilită în respectiva Confirmare a expedierii sau, dacă nu se specifică nicio dată de livrare estimată, în intervalul de timp estimat, indicat în momentul selectării metodei de livrare şi, în orice Caz, în termen de maximum 1-3 de zile de la data Confirmării comenzii. Cu toate acestea, este posibil să se producă întârzieri din motive precum personalizarea produselor, apariţia unor circumstanţe neprevăzute sau zona de livrare. Dacă dintr-un anumit motiv nu putem să respectăm data de livrare, vă vom informa în legătură cu această situaţie şi vă vom oferi opţiunea de a continua procesul de achiziţie cu o nouă dată de livrare sau, în caz contrar, vom anula comanda şi vă vom rambursa întreaga sumă plătită. Vă rugăm să reţineţi că nu efectuăm livrări în zilele de sâmbătă şi duminică. În sensul acestor termeni, se va considera că „livrarea” a avut loc sau comanda a fost „livrată” de îndată ce Dvs. sau o terţă parte indicată de Dvs. intraţi în posesia fizică a bunurilor, aspect care va fi evidenţiat prin semnarea de primire a comenzii la adresa de livrare stabilită.
11. PREŢUL ŞI PLATA
Preţul fiecărui produs va fi cel afişat ocazional pe site-ul nostru web, exceptând situaţiile în care există erori evidente. Deşi avem grijă să ne asigurăm că toate preţurile afişate pe site-ul nostru web sunt corecte, se pot produce şi erori. În cazul în care descoperim o eroare legată de preţul oricărui (oricăror) produs(e) comandat(e) de Dvs., vă vom informa în cel mai scurt timp cu putinţă şi vă vom oferi opţiunea de a reconfirma comanda la preţul corect sau de a o anula. În cazul în care nu reuşim să intrăm în legătură cu Dvs., comanda va fi considerată ca fiind anulată şi, dacă aţi plătit deja produsul (produsele), veţi primi o rambursare integrală a sumelor achitate. Nu avem nicio obligaţie de a vinde niciun produs la un preţ mai mic incorect (chiar şi după ce v-am trimis Confirmarea expedierii) în cazul în care eroarea legată de preţ este evidentă şi neechivocă şi ar fi putut fi recunoscută de Dvs. în mod rezonabil ca atare. 
În conformitate cu normele şi reglementările în vigoare, toate achiziţiile efectuate prin intermediul site-ului web se supun taxei pe valoarea adăugată (TVA). Preţurile afişate pe site-ul nostru web includ TVA, dar nu include costurile de transport, care vor fi adăugate la suma totală datorată, stabilită în Categoria Asistenta – INFORMATII de livrare. Preţurile se pot schimba în orice moment, dar (exceptând cele stabilite mai sus) nicio schimbare potenţială nu va afecta nicio comandă pentru care a fost trimisă o Confirmare a comenzii. După ce aţi selectat toate articolele pe care doriţi să le achiziţionaţi, acestea vor fi adăugate în coşul Dvs., iar pasul următor va fi de a parcurge procesul de verificare si de finalizare a comenzii. În acest sens, trebuie să urmaţi paşii procesului de achiziţionare, completând sau verificând informaţiile solicitate la fiecare pas. 
12. POLITICA PRIVIND RETURNAREA PRODUSELOR
Un contract la distanta este inteles ca fiind contractul pentru produse sau sevicii incheiat intre un vanzator si un consumator, intr-un sistem de vanzare organizat de vanzator care foloseste exclusiv, inainte si la executarea aceastui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanta. Pentru orice detalii sau neclaritati cu privire la returnarea produselor va rugam sa contactati departamentul SERVICII CLIENTI.

Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate pe WWW.DELLACONTE.COM si doriti sa refuzati cumpararea si implicit sa primiti banii inapoi, puteti apela la politica de returnare a produselor in maximum 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor DIRECTIVEI 2011/83/EU A PARLAMENTULUI si CONSILIULUI EUROPEAN si a ORD. GUV. RO nr.34/2014, cu privire la protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Dreptul de retragere
În cazul în care încheiaţi un contract în calitate de client, aveţi dreptul de a vă retrage din contract în termen de 14 zile, fără a oferi niciun motiv. Perioada de retragere va expira la 14 zile de la data la care Dvs. sau o terţă parte, alta decât transportatorul şi indicată de Dvs., intraţi în posesia fizică a bunurilor sau, în cazul mai multor bunuri din aceeaşi comandă livrate separat, la 14 zile de la data la care Dvs. sau o terţă parte, alta decât transportatorul şi indicată de Dvs., intraţi în posesia fizică a ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, ne puteţi înştiinţa IN SCRIS la PUNCTUL NOSTRU DE LUCRU Arad, Str. Vrancei nr. 49, judeţul Arad, 310315, ROMANIA.
SAU trimiţând un e-mail la [email protected] .
în legătură cu decizia Dvs. de a vă retrage din acest contract printr-o declaraţie clară (de exemplu: o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail). De asemenea, puteţi utiliza modelul de formular de retragere- DIPSONIBIL la sectiunea Politica de Retur, dar acest lucru nu este obligatoriu. Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului Dvs. de retragere înainte să expire perioada de retragere. Efectele retragerii Dacă vă retrageţi din acest contract, vă vom rambursa toate plăţile primite de la Dvs., inclusiv costurile de transport (cu excepţia costurilor suplimentare care rezultă din alegerea unui anumit tip de transport, altul decât transportul standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate şi în
orice caz la cel mult 14 zile de la data la care suntem informaţi în legătură cu decizia Dvs. de a vă retrage din acest contract. Vă vom  rambursa suma utilizând aceeaşi modalitate de plată pe care aţi utilizat-o la tranzacţia iniţială. În orice caz, nu veţi suporta nicio taxă ca urmare a unei astfel de rambursări. Fără a aduce atingere celor de mai sus, este posibil să reţinem rambursarea până la primirea bunurilor sau până când prezentaţi dovezi în legătură cu returnarea acestora, oricare dintre cele două situaţii are loc mai devreme. Ne veţi returna produsele  fără întârzieri nejustificate şi în orice caz la cel mult 14 zile de la data la care ne comunicaţi retragerea Dvs. din acest contract. Termenul limită este respectat dacă trimiteţi bunurile
înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Sunteţi singurul responsabil de orice
diminuare a valorii bunurilor ca urmare a unei manipulări diferite de cea necesară pentru a stabili natura, caracteristicile şi funcţionarea acestora.
Reclamatii 
Toate reclamatiile referitoare la lipsuri din colet respectiv facturare gresita, va rugam sa le efectuati în termen de 3 zile de la primirea coletului.
Nu veti suporta nici o taxa în plus in afara cheltuielilor postale sau curierat la returnare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru reclamatiile primite peste aceasta perioada.
INFORMATII LEGATE DE RETUR:

CEREREA DE RETUR. Autorizarea Returnarii Marfii 
Acceptam retururi in limita a 14 zile (calendaristice) de la livrare. Perioada de anulare va expira la 14 zile de la ziua urmatoare celei cand ati dobandit fizic proprietatea asupra bunurilor.
*Consumatorului/clientului i se cere sa trimita inapoi bunurile nu mai tarziu de 14 zile dupa ce a informat vanzatorul (DELLACONTE) despre decizia sa de a se retrage din contract.


RETURURI INTARZIATE
o.  Articolul/articolele trebuie sa fie trimise inapoi in decurs de 14 zile de la livrare. Retururile in afara acestei perioade pot fi acceptate la discretia DELLACONTE.
Pentru a returna un produs aveti la dispozitie 2 variante:
EXERCITAREA ACESTUI DREPT SE FACE DE CATRE CLIENT PRIN INTERMEDIUL CONTULUI PERSONAL (vezi CEREREA PENTRU RETURNARE DIN CONTUL CLIENTULUI), SAU PRIN SCRISOARE INREGISTRATA SAU E-MAIL (vezi ANULAREA COMENZII) CU RECUNOASTEREA, DIN PARTEA VAL SAINT, A PERIOADEI  FORMALE DE 14 ZILE CALENDARISTICE.
EXERCITAREA ACEASTUI DREPT ATRAGE DUPA SINE RETURNAREA SUMELOR PLATITE DUPA VERIFICAREA CALITATII SI CANTITATII ARTICOLELOR RETURNATE.

1.1 CERERE PENTRU RETUR DIN CONTUL CLIENTULUI
 Inainte de returnarea in 14 zile, trebuie sa:
     1.  Accesati sectiunea  ̋ istoric si detalii comenzi ̋  din contul personal.
     2.  Selectati comanda din care se doreste returnarea unui articol.
     3.  Selectati produsul/produsele pe care doresti sa le returnati bifand patratul de langa numele acestuia.
     4.  Adaugati o explicatie in comanda, pentru ca echipa DELLACONTE sa inteleaga pe deplin de ce nu sunteti multumit si de ce doriti sa returnati acest produs.
Cand formularul este complet, inaintati cererea de returnare a marfii si solicitarea este trimisa la Departmentul DELLACONTE RETURURI. Solicitarea apare ca fiind in „Asteptarea confirmarii” pe pagina de cont la sectiunea „Autorizare de Returnare a Marfii”.
Procesarea returnarii platii are mai multe etape, care sunt indicate de statusul din pagina contului:
        Asteptarea confirmarii. – Solicitarea clientului a fost trimisa echipei noastre.
        Asteptarea pachetului. – Solicitarea a fost procesata, acum puteti returna articolul.
        Pachet primit. – Marfa returnata a fost primita.
        Returnare refuzata. – Marfa returnata nu este in concordanta cu politica de returnare, articolul   returnat va fi trimis inapoi catre Client.
        Returnare completa. – plata va fi returnata sau puteti efectua schimbarea produsului.
Totodata veti fi informat, pas cu pas, de catre echipa DELLACONTE prin intermediul notificarilor primite prin e-mail.

1.2 ANULAREA COMENZII. RETRAGEREA DIN CONTRACT
potrivit Reglementarilor Contractelor cu Consumatorul (Informare, Anulare si Taxe suplimentare) si  prin OUG 34/2014 art.11 aveti dreptul sa anulati comanda in baza unei notificari scrise.
Perioada de anulare va expira dupa 14 zile calendaristice de la ziua urmatoare celei cand ati dobandit fizic bunurile.
                      Pentru exercitarea dreptului de anulare, trebuie sa ne informati in scris de intentia dumneavoastra la adresa: …………………… Puteti folosi si formularul de retur disponibil https://www.dellaconte.com/formular-de-retur/, insa nu este obligatoriu.
 
                      Dupa primirea notificarii de anulare a contractului, veti primi un e-mail, de la Serviciul Clienti.
Clientul este obligat sa expedieze pachetul in 14 zile calendaristice de la data la care a solicitat anularea sau returnarea.
Va rugam sa retineti ca puteti folosi dreptul de anulare a comenzii/retragere din contract doar daca mai intai ati instiintat formal, in scris prin e-mail, anularea la orice moment ulterior emiterii comenzii, pana la 14 zile calendaristice de la ziua cand ati primit comanda, dupa cum este descris mai sus, si inainte de a solicita returul prin intermediul contului.


  PROCESUL DE RETUR
        Dupa ce completati formularul de RETUR al MARFII trebuie sa il includeti in retur astfel incat sa putem procesa prompt returnarea platii.
        Va rugam sa pastrati dovada de trimitere a pachetului catre DELLACONTE, in caz de disputa.
        Va rugam sa tineti cont de faptul ca trebuie sa acoperiti costul de transport al returnarii.
DELLACONTE prefera ca articolele sa fie returnate via CURIER DPD pentru a se asigura ca sunt protejate si asigurate in timpul tranzitului.
Va recomandam asigurarea transportului de retur, Clientul avand obligatia sa aiba grija rezonabila de bunuri, fiind responsabil pentru deteriorarea lor pana cand DELLACONTE le primeste la centrul sau.
Va recomandam utilizarea unor mijloace sigure, care pot fi urmarite in timp real,de transport la returnarea comenzii. Cu toate acestea, Clientul poate returna bunurile prin orice mijloace securizate si asigurate. Adresa pentru retururi este:
 Arad, Str. Vrancei nr. 49, judeţul Arad, 310315, ROMANIA


 
 Va solicitam sa ne contactati la 0775 600 480, in caz de asemenea retururi * se aplica doar la retururi trimise cu sevicii de curierat altele decat Sameday. Va rugam precizati in e-mail numele complet, numarul de comanda, compania de transport folosita si numarul de urmarire a pachetului returnat.

       PROCESUL DE RAMBURSARE A SUMELOR PLATITE
       PRIMIREA SUMELOR PLATITE
  Costurile de transport initiale vor fi rambursate. Clientul trebuie sa acopere costul transportului la retururnare a pachetului catre DELLACONTE.
*In cazul in care Consumatorul/Clientul se retrage din contract, vanzatorul (DELLACONTE) va rambursa toate platile primite de la consumator, inclusiv acelea pentru livrarea bunurilor la consumator. Daca, in mod expres, consumatorul alege un anumit tip de livrare (de exemplu livrare expres 24-ore), desi vanzatorul a oferit un tip uzual si general acceptabil de livrare care ar aduce scaderea costurilor de livrare, consumatorul va trebui sa acopere diferenta dintre costurilor acestor doua tipuri de livrare.
Cand toate cerintele au fost indeplinite, DELLACONTE va notifica Clientul si va returna integral costul produsului/produselor returnat/e, minus taxele de transport ale retururului care sunt responsabilitatea clientului. Daca nu sunt indeplinite toate cerintele specificate in POLITICA de RETUR, Clientul va fi notificat si e posibil ca marfa sa ii fie inapoiata sau ca doar o parte a platii sa fie rambursata.
Rambursarea se va face in aceeasi moneda ca si cumpararea. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 72h echipa DELLACONTE pentru a reclama aceasta situaţie şi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către DELLACONTE. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

CONDITII DE RETUR
Dreptul Dvs. de a anula un contract se aplică doar în cazul produselor care sunt returnate în aceeaşi stare în care le-aţi primit. Vă rugăm să returnaţi orice produs utilizând sau incluzând toate ambalajele originale. De asemenea, trebuie să includeţi împreună cu produsul returnat toate cutiile, etichetele, instrucţiunile/documentele şi ambalajele originale. În orice caz, va trebui să returnaţi produsul împreună cu tichetul primit la livrare, completat corespunzător. Nu se va face nicio rambursare în cazul în care produsul a fost utilizat după ce a fost deschis, dacă acesta nu se află în starea în care era în momentul livrării sau dacă este deteriorat. Astfel, trebuie să aveţi grijă în mod responsabil de produse în timp ce se află în posesia Dvs.

 Putem accept ca retur doar articolele nondefectuoase care sunt in conditia lor originala, nu au fost purtate, deteriorate sau spalate, cu toate etichetele originale atasate, cu ambalajul si alte accesorii primite cu comanda si fara a prezenta semne de uzura

*Unor consumatori li se poate refuza exercitarea dreptului de returnare, daca au folosit bunurile peste nivelul la care se mai poate determina natura, caracteristicile si functionarea acestor bunuri. Pentru a determina natura, caracteristicile si functionarea bunurilor comandate, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si inspecteze doar in modul in care i s-ar permite intr-un magazin. De exemplu, consumatorul ar trebui doar sa incerce obiectul de imbracaminte si nu ii este permis sa il poarte. Prin urmare, consumatorul ar trebui sa trateze si inspecteze bunurile cu grija in timpul perioadei de returnare permise.

Toate COSTURILE DE RETURNARE vor fi suportate de client.
Consumatorului i se cere sa TRIMITA inapoi bunurile nu mai tarziu de 14 zile dupa ce a informat vanzatorul despre decizia sa de a se retrage din contract.
Va rugam sa retineti ca putem accepta RETURURI doar din tara in care au fost expediate.
Articolele returnate trebuie livrate intr-un singur transport. Ne rezervam dreptul de a refuza multiple retururi ale produselor unei comenzi in momente diferite.

  •         Articolele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, pentru a fi asigurata o protectie adecvata in tranzit.
  •         Articolele trebuie returnate noi, neuzate si cu toate etichetele DELLACONTE inca atasate obiectului. RETURURILE care sunt deteriorate, murdarite sau degradate nu pot fi acceptate si vor fi trimise inapoi Clientului.
  •         Acolo unde au fost furnizate, orice ambalaje-design, cum sunt cardurile de autenticitate, pungile anti-praf si etichetele de piele, acestea trebuie sa fie incluse in retur.
  •         Toate articolele returnate ar trebui sa aiba formularul de Returnare a Marfii. 
  • Retururile neidentificate pot fi trimise inapoi expeditorului.
  •         Toate articolele trebuie sa fie returnate intacte si in cutia lor originala, nedeteriorata.

Ne rezervam dreptul sa acceptam sau nu returnarea, dupa verificare, daca articolele indeplinesc conditiile cerute mai sus.


13. Returnarea produselor defecte
În cazul în care consideraţi că produsul nu corespunde contractului în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat prin formularul de pe site-ul nostru web, cu detaliile produsului şi natura deteriorării acestuia. 

La primirea produsului returnat, îl vom examina în totalitate şi vă vom notifica prin e-mail în legătură cu dreptul Dvs. la o înlocuire sau la o rambursare (dacă este cazul), într-o perioadă de timp rezonabilă. Rambursarea sau înlocuirea vor avea loc în cel mai scurt timp cu putinţă şi, în orice caz, în termen de 14 zile de la data la care v-am confirmat prin e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau la o înlocuire pentru un produs neconform. În cazul în care există defecte, valoarea produselor respective va fi rambursată în totalitate, inclusiv costurile de livrare suportate de Dvs. pentru primirea acestora.

14. RĂSPUNDEREA ŞI EXONERAREA DE RĂSPUNDERE
Dacă nu se prevede altfel în mod expres în aceşti termeni, răspunderea noastră în legătură cu orice produs achiziţionat prin intermediul site-ului nostru web se limitează strict la preţul de achiziţie al produsului respectiv. Fără a aduce atingere celor de mai sus, niciun aspect din prezenţii termeni nu va exclude sau limita în vreun fel răspunderea noastră: 1. Pentru deces sau vătămare personală cauzate de neglijenţa noastră; 2. Pentru fraudă sau denaturare frauduloasă; sau 3. Pentru orice chestiune pentru care ar fi ilegal sau contrar legii să excludem sau să limităm, sau să încercăm să excludem sau să limităm, răspunderea noastră. Sub rezerva paragrafului anterior, în limita maximă permisă de lege şi dacă nu se prevede altfel în prezenţii termeni, nu acceptăm nicio răspundere pentru situaţiile de mai jos, indiferent de originea acestora: (i) pierderi de venituri sau câştiguri; (ii) pierderi de tranzacţii comerciale; (iii) pierderi de profituri sau contracte; (iv) pierderi de economii anticipate; (v) pierderi de date; şi (vi) pierderi de timp de gestionare sau de lucru. Din cauza naturii deschise a acestui site web şi a potenţialului pentru erori în stocarea şi transmiterea informaţiilor digitale, nu garantăm acurateţea şi securitatea informaţiilor transmise sau obţinute de pe acest site web decât dacă se specifică altfel în mod expres pe acest site web. Toate descrierile de produse, informaţiile şi materialele afişate pe acest site web sunt oferite „ca atare” şi fără garanţii exprese, implicite sau generate în orice alt mod, cu excepţia acelora stabilite în mod legal. În acest sens, în cazul în care încheiaţi contractul în calitate de consumator sau utilizator, suntem obligaţi să livrăm produse care sunt în conformitate cu contractul, fiind răspunzători în faţa Dvs. pentru orice lipsă de conformitate care există în momentul livrării. Se înţelege că bunurile sunt în conformitate cu contractul dacă: (i) sunt conforme cu descrierea oferită de noi şi au aceleaşi calităţi pe care le-am prezentat pe acest site web; (ii) sunt adecvate pentru scopurile pentru care produsele de tipul respectiv sunt utilizate în mod normal şi (iii) prezintă calitatea şi parametrii de performanţă normali la produsele de acelaşi tip şi care pot fi aşteptate în mod rezonabil. Răspunderea noastră este angajată în cazul în care lipsa de conformitate se produce în termen de doi ani de la data livrării produsului. Până la prezentarea de probe contrare, lipsa de conformitate survenită în termen de 6 luni de la data livrării produsului este considerată a fi existat în momentul livrării acestuia, exceptând cazul în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau cu lipsa de conformitate. În limita maximă permisă de lege, dar fără a exclude nimic din ceea ce nu poate fi exclus în mod legal în cazul consumatorilor, negăm orice alte garanţii de orice natură. Produsele pe care le vindem, în special produsele artizanale, au deseori
caracteristicile materialelor naturale utilizate la fabricarea acestora. Aceste caracteristici, cum ar fi variaţiile de granulaţie, textură, noduri şi culoare, ar putea să nu fie considerate defecte sau deteriorări. Dimpotrivă, trebuie să contaţi pe prezenţa lor şi să le apreciaţi.
Selectăm doar produse de cea mai bună calitate, dar caracteristicile naturale sunt inevitabile şi trebuie acceptate ca parte a aspectului individual al produsului. Niciun aspect din prezenta clauză nu va afecta drepturile Dvs. legale în calitate de consumator şi/sau utilizator, sau dreptul Dvs. de a vă retrage din contract. 
15. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ
Admiteţi şi sunteţi de acord că toate drepturile de autor, mărcile comerciale şi alte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor sau conţinuturilor oferite pe site-ul web vor rămâne în orice moment în posesia noastră sau a licenţiatorilor noştri. Aveţi permisiunea de a utiliza aceste materiale numai în urma unei autorizări exprese din partea noastră sau a licenţiatorilor noştri. Acest lucru nu vă împiedică să utilizaţi acest site web în măsura necesară pentru a face o copie după orice comandă sau după datele contractului.
16. VIRUŞII, ACCESUL ILEGAL LA SISTEMUL INFORMATIC ŞI ALTE
INFRACŢIUNI INFORMATICE
Nu aveţi dreptul să abuzaţi de acest site web introducând cu bună ştiinţă viruşi, troieni, sau alte materiale care sunt rău intenţionate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic. Nu veţi încerca să obţineţi accesul neautorizat la acest site web, la serverul care găzduieşte acest site web sau la orice alt server, computer sau bază de date asociate site-ului nostru web. Vă angajaţi să nu atacaţi acest site web printr-un atac de tip refuz serviciu sau un atac de tip refuz serviciu distribuit. Prin încălcarea acestei prevederi, aţi putea comite o infracţiune conform reglementărilor în vigoare. Vom raporta orice astfel de încălcare autorităţii competente de aplicare a legii şi vom colabora cu autoritatea corespunzătoare în vederea dezvăluirii identităţii hackerului. De asemenea, în eventualitatea unei astfel de încălcări, dreptul Dvs. de a utiliza acest site web va înceta imediat. Nu acceptăm nicio răspundere pentru nicio pierdere sau deteriorare care rezultă din orice atac de tip refuz serviciu, virus sau orice alt software sau material care este periculos sau dăunător din punct de vedere tehnologic pentru computerul, echipamentul, datele sau materialele Dvs. şi care rezultă din utilizarea acestui site web ori din descărcarea
conţinuturilor acestuia sau a unor conţinuturi înspre care vă redirecţionează acest site web.
17. LINK-URILE DE PE SITE-UL NOSTRU WEB
Putem avea link-uri de la site-ul nostru web către site-uri web şi materiale aparţinând unor terţe părţi; aceste link-uri sunt oferite exclusiv în scopuri de informare şi nu deţinem controlul în niciun fel asupra conţinuturilor unor astfel de site-uri web sau materiale. În consecinţă, nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru pierderile sau deteriorările care pot apărea în urma utilizării unor astfel de link-uri.
18. COMUNICĂRILE SCRISE
Legile în vigoare impun ca unele dintre informaţiile sau comunicările pe care vi le trimitem să fie făcute în scris. Când utilizaţi acest site web, acceptaţi că orice comunicare cu noi se va face în principal pe cale electronică. Vă vom contacta prin e-mail sau vă vom pune la dispoziţie informaţii postând informări pe site-ul nostru web. În scopuri contractuale, sunteţi de acord cu acest mijloc de comunicare electronic şi admiteţi că toate contractele, informările, informaţiile şi alte comunicări pe care vi le punem la dispoziţie pe cale electronică respectă orice cerinţă legală ca astfel de comunicări să fie făcute în scris.
Această condiţie nu afectează drepturile Dvs. legale. 
19. INFORMĂRILE
Toate informările pe care ni le oferiţi trebuie făcute de preferinţă prin intermediul formularului nostru de contact. În conformitate cu prevederile clauzei de mai sus şi exceptând cazul în care se prevede altceva, este posibil să vă trimitem informări fie la adresa de e-mail, fie la adresa poştală pe care ne-o furnizaţi la plasarea comenzii. Informarea va fi considerată primită şi înmânată în mod corespunzător de îndată ce este postată pe site-ul nostru web, la 24 de ore de la trimiterea unui e-mail sau la trei zile de la data trimiterii prin poştă a oricărei scrisori. Pentru a dovedi înmânarea oricărei comunicări, va fi suficient să dovediţi, în cazul unei scrisori, că aceasta a fost expediată în mod corespunzător, ştampilată şi introdusă în cutia poştală şi, în cazul unui e-mail, că acesta a fost trimis la adresa de e-mail specificată a destinatarului.
20. TRANSFERUL DREPTURILOR ŞI OBLIGAŢIILOR
Contractul dintre Dvs. şi noi are caracter obligatoriu pentru Dvs. şi noi, dar şi pentru succesorii şi cesionarii noştri. Nu aveţi dreptul să transferaţi, să cesionaţi, să grevaţi sau să dispuneţi în orice alt fel de un contract sau de oricare din drepturile sau obligaţiile Dvs., care reies din acesta, fără consimţământul nostru prealabil scris. În ceea ce ne priveşte, avem dreptul de a transfera, cesiona, greva, sub-contractata sau dispune în orice alt fel de un contract sau de oricare din drepturile sau obligaţiile noastre, care reies din acesta, în orice moment pe durata contractului. Pentru a evita orice nelămuriri, orice astfel de transfer, cesionare, grevare sau orice altă dispunere nu va afecta drepturile Dvs. legale în calitate de consumator şi nu va anula, reduce sau limita în orice alt mod nicio garanţie sau asigurare pe care am fi putut să vi le oferim, fie că sunt exprese sau implicite.
21. EVENIMENTE ASUPRA CĂRORA NU DEŢINEM CONTROLUL
Nu vom fi răspunzători sau responsabili pentru nicio nerespectare sau întârziere în a respecta oricare dintre obligaţiile prevăzute de un contract, care sunt cauzate de evenimente asupra cărora nu deţinem controlul în mod rezonabil („Eveniment de forţă majoră”). Un eveniment de forţă majoră va include orice acţiune, eveniment, non-întâmplare, omisiune sau accident asupra căruia nu deţinem controlul în mod rezonabil şi va include în special (fără limitări) următoarele:1. Greve, întreruperi ale activităţii sau alte acţiuni industriale. 2. Mişcări civile, revolte, invazii, atacuri teroriste sau ameninţări cu atacuri teroriste, războaie (declarate sau nu) ori ameninţări sau pregătiri pentru război. 3. Incendii, explozii, furtuni, inundaţii, cutremure, alunecări de teren, epidemii sau alte dezastre naturale. 4. Imposibilitatea de a utiliza căile ferate, transportul maritim, transportul aerian, transportul rutier sau alte mijloace de transport public sau privat. 5. Imposibilitatea de a utiliza reţelele publice sau private de telecomunicaţii. 6. Hotărârile, decretele, legislaţia, reglementările sau restricţiile oricărui guvern. 7. Orice grevă, întrerupere sau accidente survenite în domeniul transportului, serviciilor poştale sau a altor servicii de transport relevante. Activitatea noastră în cadrul oricărui contract este considerată a fi suspendată pentru perioada în care evenimentul de forţă majoră continuă şi vom beneficia de o prelungire a timpului necesar pentru îndeplinirea obligaţiilor noastre pe durata unei astfel de perioade. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a pune capăt evenimentului de  forţă majoră sau pentru a găsi o soluţie prin care obligaţiile noastre care decurg din contract să poată fi îndeplinite, în ciuda evenimentului de forţă majoră.

22. RENUNŢAREA
În cazul în care, în orice moment pe durata contractului, nu reuşim să insistăm asupra îndeplinirii stricte de către Dvs. a oricăreia dintre obligaţiile Dvs. care decurg dintr-un contract sau a oricăruia din aceşti termeni, şi/sau dacă nu reuşim să ne exercităm oricare dintre drepturile sau căile de atac la care avem dreptul în conformitate cu respectivul contract sau cu aceşti termeni, acest lucru nu va constitui în niciun caz o renunţare sau o  limitare a unor astfel de drepturi sau căi de atac şi nu vă va scuti de îndeplinirea respectivelor obligaţii. Faptul că renunţăm la invocarea neexecutării unei obligaţii contractuale nu înseamnă că renunţăm la invocarea neexecutărilor ulterioare ce decurg din contract sau termeni. Nicio renunţare din partea noastră la oricare dintre aceşti termeni sau la oricare din drepturile sau căile de atac ce decurg din contract nu va avea efect decât dacă este declarată în mod expres ca fiind o renunţare şi vă este comunicată în scris, în conformitate cu prevederile paragrafului de mai sus referitor la Informări.
25. SEPARABILITATEA PREVEDERILOR CONTRACTUALE
În cazul în care oricare dintre aceşti termeni sau oricare prevederi ale unui contract sunt stabilite de orice autoritate competentă ca fiind nevalide, ilegale sau neaplicabile în orice măsură, termenul, condiţia sau prevederea respectivă va fi separată de restul termenilor, condiţiilor şi prevederilor, care vor continua să fie valide în măsura maximă permisă de lege.
23. INTEGRALITATEA CONTRACTULUI
Prezenţii termeni şi orice document la care se face referire în mod expres în aceştia reprezintă întregul acord dintre Dvs. şi noi în legătură cu obiectul oricărui contract şi substituie orice acord, înţelegere sau aranjament anterior dintre Dvs. şi noi, fie verbal, fie în scris. Atât Dvs., cât şi noi admitem că, prin încheierea acestui contract, nici Dvs., nici noi nu ne-am bazat pe nicio reprezentare, acţiune sau promisiune dată de cealaltă parte sau care poate fi subînţeleasă din orice s-a spus ori s-a scris în negocierile dintre Dvs. şi noi înainte de contractul respectiv, cu excepţia cazului în care acest lucru este prevăzut în mod expreîn aceşti termeni. Nici Dvs., nici noi nu vom utiliza nicio cale de atac cu privire la orice declaraţie neadevărată făcută de cealaltă parte, fie verbal, fie în scris, înainte de data oricărui contract (decât dacă respectiva declaraţie neadevărată a fost făcută în mod fraudulos), iar orice cale de atac a celeilalte părţi va fi cauzată de încălcarea contractului, conform prevederilor acestor termeni.
24. DREPTUL NOSTRU DE A MODIFICA PREZENŢII TERMENI
Avem dreptul de a revizui şi de a modifica ocazional prezenţii termeni. Vă veţi supune politicilor şi termenilor în vigoare în momentul în care utilizaţi acest site web sau comandaţi produse de la noi, exceptând cazul în care orice schimbare în respectivele politici, termeni sau în declaraţia de confidenţialitate este necesară prin lege sau conform unei autorităţi guvernamentale, caz în care orice schimbări potenţiale se vor aplica de asemenea comenzilor pe care le-aţi plasat anterior. 
25. LEGISLAŢIA ŞI JURISDICŢIA
Utilizarea site-ului nostru web şi a contractelor pentru achiziţionarea de produse prin acest site web vor fi reglementate de legislaţia ROMANA. Orice dispută care apare în urma utilizării site-ului web sau a contractelor ori care decurge din acestea va fi supusă jurisdicţiei
neexclusive a instanţelor romane. 
26. REACŢIILE DVS.
Comentariile şi reacţiile Dvs. sunt binevenite. Vă rugăm să ne trimiteţi toate reacţiile, comentariile şi sugestiile utilizând formularul nostru de contact.
Dacă, în calitatea dumneavoastră de cumpărător considerați că drepturile v-au fost încălcate, aveți posibilitatea de a ne adresa reclamațiile dumneavoastră prin intermediul adresei electronice [email protected] în scopul soluționării litigiului pe cale extrajudiciară.

Coşul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii Produse