Informatii Livrare

Informatii despre livrarea produselor

DELLACONTE.COM isi rezerva  dreptul sa refuze o comanda in cazul in care aceasta nu primeste toata informatia necesara livrarii.

Odata ce o comanda este plasata pentru articole disponibile, ea nu mai poate fi modificata. Comenzile facute separat vor fi expediate separat.

DELLACONTE.COM isi rezerva dreptul sa prelungeasca timpul de manevrare daca o comanda nu poate fi expediata din motive aflate in afara controlului . In timpul promotiilor si reducerilor pot aparea intarzieri in expedierea imediata.

DELLACONTE.COM isi rezerva dreptul de a refuza sa proceseze o comanda si/sau oferi vreun serviciu oricui, oricand.

Pentru plasarea unei comenzi la DELLACONTE.COM, Clientii trebuie sa:

– aiba 18 ani sau mai mult

– fie eligibili si competenti ca parteneri contractuali responsabili legal

– să aibă adresa de e-mail valida

– sa fie de acord cu Termenii si Conditiile Dellaconte

Livrarea se face prin SAMEDAY Curier numai pe teritoriul României, în termen de maxim 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia.

Taxa de transport este de 20 lei prin Curier Sameday la comenzile ce au o valoare mai mica de 300 lei.

Taxa de transport este de 15 lei şi se face in Lockere Easybox Sameday la comenzile ce au o valoare mai mica de 300 lei.

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PRIN CURIERAT RAPID si in Locker Easybox Sameday la comenzile de minim 300 lei.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni.

Procesarea comenzii dvs. este intre 1 si 2 zile lucratoare ( in functie de disponibiliatea produsului).

Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 7 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale ori Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa Arad, Str. Vrancei nr. 49 Arad. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

Coşul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii Produse