Ghid de Intretinere

RECOMANDARI GENERALE PRIVIND INGRIJIREA GENTILOR SI PORTOFELELOR


Fiecare produs necesită o îngrijire specială, în funcție de tipul de piele.

Cu produse noi, pielea încă posedă abilitățile sale naturale de protectie si trebuie șlefuite doar ocazional în primele luni de utilizare.

În funcție de sezon, geanta are nevoie de o protecție specială de la ploaie sau de lumina solară intensă.

Pentru produsele Cavallino (blana) – intretineti prin periaj regulat blana în direcția de creștere a părului.

Acest lucru poate preveni ruperea firelor de păr cauzate de frecare constantă cu îmbrăcămintea.

O atenție deosebită trebuie luată atunci când purtati o poseta de culoare deschisă, cu blugi de culoare albastru închis.

Culoarea denimului se poate transfera pe piela posetei, astfel deteriorand produsul.

Deasemenea, aveti o deosebita atentie la pixuri si stilouri – petele create de acestea deterioreaza poseta.


Pete de grăsime sau pete de ulei se pot trata cu faina sau bicarbonat de sodiu. Aplicata cât mai curând posibil pe zona afectată, acestea pot absorbi pata.

  Evitaţi supraîncărcarea genţilor.

Genţile şi poşetele Dellaconte sunt concepute ca accesorii de modă şi, exceptând acele modele marcate corespunzător, nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj

( cu conditia sa nu fie special destinate pentru calatorie ). Greutatea maximă admisă este între maxim 1,5 Kg pentru o geantă mică şi 10 kg pentru o geantă de voiaj.


  Feriţi produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acţiune fizică de natură să-l deterioreze.

    După fiecare utilizare, geanta /portofelul se curăţă pe faţa exterioară cu o cârpă moale, uşor umezită, uscându-le la temperatura camerei,

şi se depozitează într-un loc ferit de umezeală, bine aerisit. Depozitarea in saci individuali, in locuri ferite de lumina va limita oxidarea materialelor ( piele si accesorii metalice).


    Evitaţi depozitarea lânga surse de căldură, presiune, sau expunerea la razele solare, ceea ce poate cauza decolorarea produsului.


 Se interzice spalarea articolelor din piele in masina de spalat indiferent de tipul masinii de spalat sau de programele optionale ale acesteia.


 In cazul in care produsul s-a udat in conditii de utilizare normala (ploaie, ninsoare) stergeti-l cu o carpa moale, uscata si lasati-l la uscat la temperatura camerei. (nu il uscati langa surse de caldura)


   Pentru suprafeţele metalice ale accesoriilor se recomandă curăţarea frecventă cu o cârpă uscată pentru a preveni oxidarea.

Dacă nu se folosesc o perioadă de timp, genţile se vor păstra în sacii originali, ferite de soare, praf sau surse de căldură.

Nu depozitati genţile în spaţii înghesuite, cu alte obiecte deasupra lor; o greutate mare care va apăsa timp îndelungat pe suprafaţa de piele a unei poşete o va uza,

chiar dacă stă depozitată şi nu este purtată.

Nu folosiţi pe produsele din piele sau în apropierea acestora spray, acetonă, acid, uleiuri, benzen, insecticid,etc.

Coşul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii Produse