DISTRUBUȚIE GENȚI, POȘETE ȘI PORTOFELE

DISTRUBUȚIE GENȚI, POȘETE, RUCSACURI ȘI PORTOFELE DIN PIELE NATURALĂ DIRECT DE LA PRODUCĂTOR

Dellaconte este producător si distribuitor de genţi de piele naturală, portofele, geamantane, ruscacuri, poşete din piele naturală în Romania. Produsele noastre sunt de fabricate in Italia.

 • Deţii un magazin fizic sau online și îți dorești să comercializezi produsele marca Dellaconte?
 • Vrei sa oferi un cadou inspirat partenerilor de afaceri şi / sau colegilor şi vrei sa beneficiezi de reduceri la volum?
 • Lucrezi în domeniul publicitaţii şi ai nevoie de produse din piele de cea mai buna calitate în reclamele tale?

Ai ajuns în locul potrivit !

Dellaconte este deschis colaborărilor cu tine pe sectorul distribuţie, dacă eşti interesat trimite-ne un email la [email protected] sau foloseşte formularul de mai jos pentru a cere oferta noastră personalizata necesităţilor tale.

Motive pentru care sa alegi sa colaborezi cu brandul Dellaconte:

1) Avem o oferta cu produse de calitate superioara cu un bun raport calitate preţ. Nu crede cuvinte, indrăzneşte si cere o oferta ca să fii convins!

2) Preţurile produselor noastre sunt negociabile, în funcţie de volumul pe care doriţi să îl achiziţionaţi şi timpul în care doriţi ca produsele să fie la dumneavoastră.

3) Produse fabricate în Italia, în multiple fabrici care produc pentru branduri au renume în realizarea produselor de lux la nivel global.

4) Diversitate mare de culori şi produse din piele naturala: genţi, poşete, rucsacuri, geamantane, genţi office, serviete, portofele, toate din piele naturala, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

5) Oferim certificat de conformitate şi garanţie la toate produsele noastre.

6) Modele noi în fiecare sezon ce sunt în pas cu moda globală.

7) Consiliere de la artizani cu peste 15 ani experienţă în domeniu.

8) Seriozitate maximă pe parcursul întregii colaborări şi punctualitate la termenele de livrare.

Contactează-ne şi de îndată un reprezentant Dellaconte îţi va răspunde la toate întrebările şi îţi va prezenta modelele cele mai recente ale brandului nostru, fabricate în Italia. Pentru a vă face o idee despre ce produse producem, distribuim şi comercializăm, modele, culori, vă invităm să vizitaţi Magazinul online Dellaconte.

Formular de cerere ofertă produse Dellaconte

  Coşul Meu
  Wishlist
  Recent Vizualizate
  Categorii Produse