Cum Platesc?

Cum Platesc

Pentru a achita produsele comandate pe DELLACONTE.COM aveţi la dispozitie plata prin ramburs (doar pe teritoriul Romaniei ).
Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă nefiscală care atestă efectuarea plăţii.


Preturile afisate pe Website sunt în RON şi includ TVA, dar nu conţin şi contravaloarea transportului, sumă ce va fi adăugată la totalul de plată. 
Nivelul costurilor de transport este prezentat la secţiunea „Livrarea produselor”
Facem eforturi pentru a ne asigura că preţurile trecute pe Website sunt corecte, însă, din cauza unor erori sau disfuncţionalităţi tehnice, pot exista situaţii în care preţul afişat să nu fie cel corespunzător. Dacă apar erori şi unele produse sunt postate cu un preţ greşit, veţi fi contactat şi veţi avea opţiunea de confirmare a comenzii la preţul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu puteţi fi contactat, comanda va fi considerată anulată şi se va recurge la procedura de restituire a sumei plătite. Nu ne obligăm să onorăm comenzi ce au ca obiect produse al căror preţ este greşit, iar greşeala este sesizabilă, preţul expus neîncadrându-se în grila noastră obişnuită de preţuri. 
Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor postate pe site în orice moment, cu excepţia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate, in conditiile in care pretul confirmat nu face obiectul unei erori tehnice.

Informatii de Livrare

DELLACONTE.COM isi rezerva  dreptul sa refuze o comanda in cazul in care aceasta nu primeste toata informatia necesara livrarii.

Odata ce o comanda este plasata pentru articole disponibile, ea nu mai poate fi modificata. Comenzile facute separat vor fi expediate separat.

DELLACONTE.COM isi rezerva dreptul sa prelungeasca timpul de manevrare daca o comanda nu poate fi expediata din motive aflate in afara controlului . In timpul promotiilor si reducerilor pot aparea intarzieri in expedierea imediata.

DELLACONTE.COM isi rezerva dreptul de a refuza sa proceseze o comanda si/sau oferi vreun serviciu oricui, oricand.

Pentru plasarea unei comenzi la DELLACONTE.COM, Clientii trebuie sa:

– aiba 18 ani sau mai mult

– fie eligibili si competenti ca parteneri contractuali responsabili legal

– aiba adresa de e-mail valida

– sa fie de acord cu Termenii si Conditiile Dellaconte

Livrarea se face prin Fan Curier numai pe teritoriul României, în termen de maxim 30 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia.

Toate comenzile beneficiază de transport gratuit.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni.

Procesarea comenzii dvs. este intre 1 si 7 zile lucratoare ( in functie de disponibiliatea produsului).

Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 7 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale ori Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa Arad, Str. Vrancei nr. 49. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

Navigare

Coşul Meu

Close

Wishlist

Close
Viewed

Vizionate Recent

Close

Quickview

Close

Categorii Produse