Cum Plătesc?

Cum plătesc pentru comenzile online?

Pentru a achita produsele comandate pe DELLACONTE.COM aveţi la dispoziție plată prin ramburs (doar pe teritoriul României ).
Plata se face în lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă ne-fiscală care atestă efectuarea plăţii.

Deasemenea se poate plăti online cu cardurile Visa, MasterCard, Edenred, Sodexo și Up Romania.

Prețurile afișate pe Website sunt în RON şi includ TVA, dar nu conţin şi contravaloarea transportului, sumă ce va fi adăugată la totalul de plată.
Nivelul costurilor de transport este prezentat la secţiunea „Livrarea produselor”.
Facem eforturi pentru a ne asigura că preţurile trecute pe Website sunt corecte, însă, din cauza unor erori sau disfuncţionalităţi tehnice, pot exista situaţii în care preţul afişat să nu fie cel corespunzător. Dacă apar erori şi unele produse sunt postate cu un preţ greşit, veţi fi contactat şi veţi avea opţiunea de confirmare a comenzii la preţul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu puteţi fi contactat, comanda va fi considerată anulată şi se va recurge la procedura de restituire a sumei plătite. Nu ne obligăm să onorăm comenzi ce au ca obiect produse al căror preţ este greşit, iar greşeala este sesizabilă, preţul expus neîncadrându-se în grila noastră obişnuită de preţuri.
Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor postate pe site în orice moment, cu excepţia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate, în condițiile în care prețul confirmat nu face obiectul unei erori tehnice.

Informații de Livrare

DELLACONTE.COM își rezervă dreptul să refuze o comandă în cazul în care aceasta nu primește toată informația necesară livrării.

Odată ce o comandă este plasată pentru articole disponibile, ea nu mai poate fi modificată. Comenzile făcute separat vor fi expediate separat.

DELLACONTE.COM își rezervă dreptul să prelungească timpul de manevrare dacă o comandă nu poate fi expediată din motive aflate în afara controlului . În timpul promoțiilor și reducerilor pot apărea întârzieri în expedierea imediată.

DELLACONTE.COM își rezervă dreptul de a refuza să proceseze o comandă și/sau oferi vreun serviciu oricui, oricând.

Pentru plasarea unei comenzi la DELLACONTE.COM, Clientii trebuie sa:

– aibă 18 ani sau mai mult.

– fie eligibili și competenți ca parteneri contractuali responsabili legal.

– aibă adresă de e-mail validă.

– să fie de acord cu Termenii și Condițiile Dellaconte

Livrarea se face prin Sameday Curier numai pe teritoriul României, în termen de maxim 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia.

Taxa de transport este de 20 lei şi se face prin curierat rapid la comenzile ce au o valoare mai mica de 300 lei.TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PRIN CURIERAT RAPID la comenzile de minim 300 lei.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni.

Procesarea comenzii dvs. este între 1 și 2 zile lucrătoare ( în funcție de disponibiliatea produsului).

Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 7 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale ori Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa Arad, Str. Vrancei nr. 49. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

Coşul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii Produse