3 lucruri importante când cumperi o geantă din piele naturală

Când vine vorba de a cumpăra o geantă din piele naturală, poșeta de weekend, un geamantan sau o sacoșă, ca și cu orice accesoriu avem o grămadă de opțiuni și diversitate de unde alege.

Dacă căutăm pe google România genți damă din piele naturală vom vedea rezultate cu sute de branduri și zeci de mii de modele din care să alegem. Deasemenea o grămadă de modele pe diverse tipuri de piele și stiluri.

Alegerea unei genți potrivite

De obicei toți care caută vor alege în primul rând modelul ce le place cu un raport calitate preț ridicat, așa că de unde știm până la urmă ce vom cumpăra? Cum vom găsi ceva ce este valoros pentru noi și își merită banii. Așa că vom vorbi mai departe despre ce să căutăm când dorim să evaluăm o geantă pe care vom dori să o achiziționăm.

În primul rând dorim să menționăm 2 lucruri :

  1. Când vine vorba de accesorii sau îmbrăcăminte pararea noastră este că trebuie să alegem un produs de cea mai înaltă calitate pe care putem să ni-l permitem la momentul respectiv. Așadar nu ar trebui să ne împrumutăm să ne permitem un produs și asta se aplică din general la orice articol din piele naturală.
  2. De obicei vom primi calitatea în funcție de prețul pe care îl plătim pentru un produs. Dacă cumpărăm ceva ieftin riscăm să se deterioreze foarte repede și va trebui să înlocuim părți ale produsului pe costurile proprii și vom cheltuit mulți bani pe termen lung cu toate că produsul nu arată la fel de bine ca și unul mai scump și calitativ. Pe de altă parte un produs mai scump poate să țină ani de zile sau chiar o viață fără costuri suplimentare de întreținere.

În experiența mea de viață am lucrat cu o grămadă de produse de la genți, poșete, portofele, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, de la sute de Branduri naționale și internaționale. Principiile despre care vom vorbi se aplică în general la orice produs din piele naturală.

Evident componentul principal al unui produs este calitatea pielii, deoarece este materialul principal folosit pentru fabricarea unui produs, dar vreau să vorbim în primul rând despre partea metalică a produsului și anume accesoriile metalice ale unei genți (fermoare, catarame, trăgători, capse, etc). Ele sunt cel mai bun indiciu inițial la care pot să ne sară ochii. Dacă producătorul face economie și folosește accesorii de proastă calitate, atunci s-ar putea să fie la fel și cu pielea sau cu procesul de asamblare. Există cazuri foarte rare când fabricantul cheltuie bani pe accesorii de calitate și face economie folosind o piele ieftină pentru procesul de fabricare al produsului finit. De aceea este bine să ne uităm prima dată la accesoriile metalice când evaluăm un produs pe care vrem să îl cumpărăm.

Accesoriile folosite la genti

De exemplu un prim accesoriu pe care trebuie să îl evaluăm trebuie să fie fermoarul și trăgătorul. Când un brand serios fabrica o geantă el nu face fermoarele de la zero, ci le cumpără de la un producător. De obicei vom vedea stanța producătorului pe fermoar (de multe ori putem vedea stanța YKK). YKK este un producător faimos de fermoare care au produse calitative și un preț rezonabil. Un alt brand de fermoare care sunt mai calitative este riri (țara de origine Elveția) care produce de aproape 100 de ani și sunt considerate „Mercedesul Fermoarelor” și la o analiză a pieței sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al calității, dar prețul este pe măsură. La un test am observat că acestea nu se blochează, nu se deteriorează și se simt durabile la atingere.

Fermoar genți dama piele naturală tip riri.

Calitatea pielii

Acum să vorbim despre piele și calitatea acesteia. De exemplu dorim să cumpărăm un produs care este din 100% piele naturală. O piele de înaltă calitate se va simți mult mai bine la atingere decât una ieftină și va „îmbătrâni frumos” odată cu trecerea timpului. De obicei un brand care se respectă va fi transparent cu privire la pielea folosită în procesul de fabricație și va folosi materiale pe website-ul propriu, unde va prezenta originile și tipul de piele folosit.

Și asta a fost, acestea sunt lucrurile la care trebuie să ne uităm când dorim să achiziționăm o geantă din piele naturală cu un raport calitate preț bun.

În încheiere vreau să spun să cumpărați o geantă pe care să o iubiți, deoarece o să vă stârnească bucurie și entuziasm de fiecare dată când o purtați.

De ce sa porti o geanta din piele naturala
Close Coşul Meu
Close Wishlist

Recently Viewed

Close
Close

Close
Navigare
Categorii Produse