geanta din musama

Cum recunoastem gentile de calitate superioara si cele de inferioara

Bună tuturor, în acest articol vom scrie despre cum să recunoaștem genți de mâna care au calitate superioară și pe cele care au calitate inferioară.

Cu toții știm că pentru dame gentile reprezintă o piesă foarte importantă din garderoba lor. De obicei prețurile acestor accesorii sunt de la 10 până la 10000 de euro. Ei acum apare întrebarea „Cum îmi dau seama că primesc calitatea pentru prețul pe care îl plătesc?”.

În acest articol dorim să vă prezentăm exemple de genți pentru dama din diverse clase de preț și deasemenea o să vă arătăm cum arată un produs scump de calitate superioară și cum arată unul ieftin. Pentru aceasta am împrumutat genți scumpe și ieftine de la un partener din nișa genților de damă din piele naturală. De obicei piață este plină de produse slabă calitate, deoarece multă lume preferă prețul și uită de calitate, care aici este un fel de „investiție” în timp.

Cum să vedem calitatea proastă?

În primul rând trebuie să ne uităm la materialul de bază, cusătura, accesoriile și finisajele de rigoare.

Materialul

Evident nu toate materialele din care sunt făcute gentile și portofelele sunt durabile.

Materialul joacă un rol important în durabilitatea și întreținerea gentilor și portofelelor. Deși există materiale care pot fi mai sensibile sau mai puțin rezistente în comparație cu pielea naturală, există și opțiuni de materiale sintetice care pot fi durabile și ușor de întreținut.

Materialele textile utilizate pentru genti, cum ar fi nailonul sau poliesterul, pot varia în calitate și rezistență. Există textile de înaltă calitate, care sunt mai rezistente la pătat și la deteriorare, dar, în general, textilele sunt mai susceptibile la murdărie și uzură în comparație cu pielea. Cu toate acestea, materialele textile pot fi o opțiune mai accesibilă și pot oferi o gamă mai largă de culori și imprimeuri.

În ceea ce privește mușamaua, este adevărat că este un material ieftin și ușor de întreținut, dar poate fi mai vulnerabil în fața petelor și deteriorărilor. Este important să fim atenți la curățarea și îngrijirea gentilor din mușama, pentru a le menține într-o stare bună cât mai mult timp posibil. În cazul în care apar pete dificile sau deteriorări, poate fi dificil să le rezolvăm, deoarece mușamaua nu este un material care poate fi ușor reparat.

Cu toate acestea, în alegerea gentilor și portofelelor, fie că sunt din piele naturală sau din materiale sintetice sau textile, este important să luăm în considerare și utilizarea pe care o vom avea și nevoile noastre individuale. Unele materiale pot fi mai potrivite pentru anumite activități sau ocazii, în timp ce altele pot fi mai durabile și ușor de întreținut.

În final, este recomandat să acordăm atenție atât materialului, cât și calității construcției gentii sau portofelului, pentru a ne asigura că alegem produse durabile și care să reziste în timp, în funcție de nevoile și preferințele noastre individuale.

Geanta Albastră ieftină, cum arată după 2 săptămâni.

La geanta albastră din imagine dacă frecăm culoarea se va duce, deci geanta nu își face nici prețul de câteva zeci de euro la care a fost achiziționată.

Cel mai durabil material este pielea, este un material care odată cu trecerea timpului „îmbătrânește frumos”. Aceasta se închide puțin la culoare, dar devine foarte plăcută la atingere.

Dacă cumpărați o geantă cu piele netedă și subțire riscați să o deteriorați vizibil foarte repede.

geanta din piele subţire deteriorata
Cum arată o geantă din piele subțire deteriorată.

Experții ne spun că un alt material de top este „canvasul”. Materialul canvas este foarte ușor de întreținut și extrem de durabil, deci este o investiție foarte bună să achiziționați genți făcute din acest material, să fiți sigure că primiți calitate în schimbul unui preț bun.

Mai jos va aratam un exemplu de geanta facuta din canvas si piele de catre artizanii DELLACONTE.

geanta ieftina din canvas si piele
Geanta din canvas si piele naturala Dellaconte 1905-100 .
Cum sa intretii posetele si gentile din piele naturala
Frumusețea autentică a pielii naturale: Descoperă rafinamentul acestui material
Coşul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii Produse