geanta din musama

Cum recunoastem gentile de calitate superioara si cele de inferioara

Bună tuturor, în acest articol vom scrie despre cum să recunoaștem genți de mâna care au calitate superioară și pe cele care au calitate inferioară.

Cu toții știm că pentru dame gentile reprezintă o piesă foarte importantă din garderoba lor. De obicei prețurile acestor accesorii sunt de la 10 până la 10000 de euro. Ei acum apare întrebarea „Cum îmi dau seama că primesc calitatea pentru prețul pe care îl plătesc?”.

În acest articol dorim să vă prezentăm exemple de genți pentru dama din diverse clase de preț și deasemenea o să vă arătăm cum arată un produs scump de calitate superioară și cum arată unul ieftin. Pentru aceasta am împrumutat genți scumpe și ieftine de la un partener din nișa genților de damă din piele naturală. De obicei piață este plină de produse slabă calitate, deoarece multă lume preferă prețul și uită de calitate, care aici este un fel de „investiție” în timp.

Cum să vedem calitatea proastă?

În primul rând trebuie să ne uităm la materialul de bază, cusătura, accesoriile și finisajele de rigoare.

Materialul

Evident nu toate materialele din care sunt făcute gentile și portofelele sunt durabile.

Să luăm de exemplu materialul textil pentru genți este destul de fragil, se pătează mult mai ușor decât pielea și nu rezistă în timp.

Muşamaua în schimb este ieftină, foarte ușor de întreținut, dar se unge repede, iar dacă se pătează, pata nu mai va putea fi scoasă. Deasemenea dacă o cârpim în caz de deteriorare, acesta nu va ține mult și va lăsa găuri care vor crește în diametru cu timpul.

Geanta Albastră ieftină, cum arată după 2 săptămâni.

La geanta albastră din imagine dacă frecăm culoarea se va duce, deci geanta nu își face nici prețul de câteva zeci de euro la care a fost achiziționată.

Cel mai durabil material este pielea, este un material care odată cu trecerea timpului „îmbătrânește frumos”. Aceasta se închide puțin la culoare, dar devine foarte plăcută la atingere.

Dacă cumpărați o geantă cu piele netedă și subțire riscați să o deteriorați vizibil foarte repede.

geanta din piele subţire deteriorata
Cum arată o geantă din piele subțire deteriorată.

Experții ne spun că un alt material de top este „canvasul”. Materialul canvas este foarte ușor de întreținut și extrem de durabil, deci este o investiție foarte bună să achiziționați genți făcute din acest material, să fiți sigure că primiți calitate în schimbul unui preț bun.

Mai jos va aratam un exemplu de geanta facuta din canvas si piele de catre artizanii DELLACONTE.

geanta ieftina din canvas si piele
Geanta din canvas si piele naturala Dellaconte 1905-100 .
Cum sa intretii posetele si gentile din piele naturala
Close Coşul Meu
Close Wishlist

Recently Viewed

Close
Close

Close
Navigare
Categorii Produse